December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

EP recording

March 10, 2016

 

5 weeks ago we were in Austria for some gigs. Really fun weeks! I went sick though, and have been sick for.. Yes, 5 weeks now.. It really sucks big time! I was planning to do some vocal on my EP, but I haven't been able to do that cause I sound like a whisky-lady, unfortunately not in a good way. I'm so tired of being sick now. At least I have time to finish my new website.

---------------------------------------------------

 

För 5 veckor sedan var vi i Österrike för några spelningar. Riktigt roliga veckor! Dock blev jag sjuk och har nu vart sjuk i 5 veckor. Det är verkligen så vansinnigt tråkigt! Jag hade planerat att lägga sång på min EP, men har inte kunnat göra det eftersom jag låter som en whisky-tant, inte på det där goa raspiga och bra sättet... Jag är såå trött på att vara sjuk nu. Jag har iallafall haft tid att göra klart min hemsida. 

 

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN