December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Summer's over

September 6, 2016

Oh lord. Now we've reached september and the summer's over. We have had a lot of gigs and it's been very intense for a couple of months, we practically lived in the car this summer. But I think my brain and body has recovered itself pretty much at this point. 

The peak for me this summer I would say was when we played at the festival Torsjö Live. Unfortunately we had really bad luck with the weather, it started to rain like hell JUST as we were about to play the first chord in our first song. I'm not kidding, the sky opened itself and we had lightning right in front of us, and nobody missed out on the thunder. But it was quite powerful, to stand just in front of all that. The rain came in vertical, left nobody dry and it felt like somebody held a shower head with full power right in my face. But I couldn't do anything but smile, just embrace it. It is not often you have the chance to play in this kind of weather, and it was quite comically that it all started juuust when we were about to play. The audience of course took shelter in the food tent that were on the area, but when the rain calmed they came out again and we really got great response. 

 

In June we were in Stockholm to play at Make Musik Stockholm. My very talented friend Manuel Fervenza joined us with some of his songs, I am so happy for that! I just love love love these gigs. A big thanks to all of you who came to listen to us!

 

Another peak is that I just released my EP! O M G. It is recorded in Yla Studios, produced by the best of the best, Amir Aly and it is mastered by the great Mats Limpan Lindfors at Cutting Room. We also have Johan Davidsson on guest guitar and Fredrik Kronkvist at saxophone, they are so damn talented, big thanks! 

 

You can listen to it here:  https://open.spotify.com/album/122zbAJse2pDIS71UgrcSr
 

(Scrolla längre ner om du vill läsa på svenska) 

 

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Herregud. Nu är det september och sommaren är slut. Vi har spelat väldigt mycket och det har varit väldigt intensivt några månader, vi har i princip bott i bilen i sommar. Kropp och huvud har nog dock hunnit återhämta sig någorlunda.

Höjdpunkten för mig skulle jag säga är Torsjö Live spelningen. Vi hade dock extrem otur med vädret, det började nämligen pisseregna precis när vi drog första ackordet på första låten. Jag skojar inte, himlen öppnade sig och det blixtrade och åskade de första 3 låtarna. Det regnade vertikalt och det kändes som att någon sprutade med ett duschmunstycke rätt i ansiktet, men jag kunde ändå inte göra annat än att le. Embrace it liksom. Det är inte ofta man har möjlighet att fortsätta spela när det är sådant oväder och det kändes nästan lite komiskt att det kom preciiis när vi började spela. Publiken flydde såklart hals över huvud in i mattälten som fanns på området, men dom vågade sig ut när regnet hade lugnat sig och vi fick jättefin respons. 

 

I början av sommaren var vi också i Stockholm och spelade under Make Musik Stockholm, bästa Manuel Fernveza var med och vi fick återigen väldigt fin respons. Jag ÄLSKAR dessa spelningar. Tack till alla er som kom och lyssna på oss. 

 

En annan höjdpunkt är ju att jag har släppt min EP! Den är inspelad i Yla Studios med bästa Amir Aly bakom spakarna. Mastring står Mats "Limpan" Lindfors på Cutting Room för. Vi har även Johan Davidssom på gäst-gitarr och Fredrik Kronkvist på saxofon, dom är grymma, stort tack! 


In och lyssna: https://open.spotify.com/album/122zbAJse2pDIS71UgrcSr

 

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN