December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Radio gaga

September 26, 2016

Last week I were in Malmö at the radiostation talking about my EP. Thank's P4 Malmöhus and Susanna Dzamic for having me! I really enjoyed it. 
Listen here: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/784296?programid=3442&start=2107

I also visited the radiostation P4 Kristianstad. Me, Johan and Anton played live in the studio. I love playing live, but it was freakin early, my voice is not use to deliver beautiful tunes at that time of day.. Holy Moly! But it was really fun! We played "Love Goodbye" which is the single from my EP. We also played a new song "Promenad", my first song in Swedish actually! Thank's to Anders and Johanna at P4 for having us, you really have the best morning show! 
Listen here: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/784326?programid=3352&start=5980

 

I am so so happy to announce that me and the boys are gonna play at Manifest On Tour at Victoriateatern 10th of October! It is a Showcase with people from the music industry. So we're gonna play in front of them, then we gonna be able to ask questions about the music industry and ask for feedback, all this in front of an audience. So exciting! And nerve wracking.. Shisses..! But what a great opportunity! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Vill du läsa på svenska, scrolla längre ner)
 

 

 Förra veckan var jag i P4 Malmöhus för att prata om EPn m.m. Tack Susanna Dzamic för att jag fick komma! Hade verkligen ett trevligt besök! Kul att få höra Love Goodbye på radion. 

Lyssna här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/784296?programid=3442&start=2107

Jag var också på P4 i Kristianstad. Tillsammans med Johan och Anton spelade vi live i studion! Jag älskar verkligen att spela live, men jäklar vad tidigt det var.. Rösten är verkligen inte van vid att leverera vackra toner den tiden på dygnet.. Men det var väldigt kul! Vi spelade "Love Goodbye" som är singeln från EPn. Vi spelade även min nya låt "Promenad", min första låt på svenska faktiskt! Tack Anders och Johanna på P4 för att vi fick komma. Ni har verkligen bästa morgon programmet! 

Lyssna här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/784326?programid=3352&start=5980

 

Jag är såå glad över att berätta att jag och killarna skall spela på Manifest On Tour på Victoriateatern den 10e Oktober! Det är en showcase med en panel från musikbranschen. Vi skall spela några låtar för dom och sedan har vi möjlighet att ställa frågor om musikindustrin och få feedback osv. Allt detta inför publik. Så spännande! Och jäkligt nervöst.. Men vilken nice möjlighet!  

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN