December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Manifest On Tour

October 24, 2016

Hi gorgeous peeps! 
Hope you all had a great weekend. Last week me and my band played at the Victoria Theatre in Malmö (Manifest On Tour). It was a really nice day were we had the opportunity to meet other bands and artists and also people from the music industry.

I really hope that we get the chance to play at that stage again, I love that venue! And the sound is great, both off and on stage which is so freakin important! I can't say that enough, the sound ON stage is truly as important than off stage. Maybe some people can ignore a bad sound and fake a bag-face. But I can't, simple as that, so lets make the sound amazing so we all get the "feeling".

 

Actually I have a secret dream to be able to go on a "theatre tour". Well.. Now it is not a secret anymore. Let's try out the law of attraction! That is my new thing, you should try it to! 


(Scrolla ner för att läsa på svenska)
------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Hej alla fina människor! 
Hoppas ni har haft en toppen-helg. Förra veckan spelade jag och bandet på Victoria Teatern i Malmö (Manifest On Tour). Det var verkligen en toppendag där vi hade möjlighet att träffa och prata med andra band och artister och även ställa frågor till människor från musik-branschen. 
Jag hoppas verkligen att vi kommer få möjlighet att spela på den scenen igen, jag älskar verkligen det stället! Och ljudet är grymt både av och på scenen vilket är sjukt viktigt! Kan nog inte säga det tillräckligt många gånger, ljudet PÅ scenen är lika viktigt som av. Vissa kanske kan ignorera ett kasst ljud och fakea ett bag-face, men det kan inte jag helt enkelt, så låt oss göra ljudet på scenen svinbra så vi alla kan få "feeling". 

 

Jag har faktiskt en hemlig dröm om att få åka på en "teater-turné". Ja... Nu är det ju iofs inte hemligt längre. Lika bra att testa "The Law Of Attraction". Det är min nya grej, du borde också prova! 

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN