December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Photoshoot

October 25, 2016

A couple of days ago I did a photoshoot, it was so so fun! I've just started with the editing, I'm gonna show you the results later! I am not a professional photographer or editor, but I love the idea of "learning by doing". I mean there's a million videos on youtube were you can get tips and tricks about freakin everything! Use that! If you can't hire someone to do it (like a photoshoot), try it yourself. It might work and it doesnt cost a thing to try. I am actually really happy with the results of my photos, and I did it all myself. Of course it would be really fun to have someone else to do it sometimes but it is also very awesome to just be able to do things when I want to, right away when I get an idea. I don't want to brag but, I really like that thing about myself, just fucking do it. I have a poster in my hall, it says "Get Shit Done". I see these words every single day, and that reminds me to keep going.  
LOVE/ Johanna

 

(Scrolla ner om du vill läsa på svenska)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 


För några dagar sedan gjorde jag en photoshoot, det var så jäkla kul! Jag har precis börjat med redigeringen, jag skall visa er slutresultatet sen! Jag är ingen professionell fotograf eller bild-redigerare, men jag älskar idén "learning by doing" vilket ju betyder att du lär dig medans du ger dig in i saker och försöker. Det finns ju miljontals videos på youtube med tips och tricks om precis allting! Använd det. Om du inte kan hyra in någon som kan t.ex fota, testa att göra det själv. Det kanske blir bra och det kostar ju faktiskt inte en spänn att försöka. Jag är faktiskt väldigt nöjd med resultaten av mina fotograferingar och jag gör allt själv. Självklart hade det vart väldigt kul om någon annan gjorde det någon gång emellanåt men det är också väldigt gött att kunna göra saker när jag själv vill, direkt när jag får en idé. 
Jag vill inte skryta men, jag gillar verkligen den grejen med mig, gör det bara! Jag har en poster i min hall där det står "Get Shit Done". Jag ser dessa ord varje dag och det påminner mig att fortsätta framåt.
KÄRLEK/ Johanna 

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN