December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

EP - t-shirts

November 8, 2016

Hi peeps! I drink coffee in my fav mug and listen to some good jazz, just a perfect moment to write a post here! I have made t-shirts for my EP release and I'm actually really happy about the result. Stay tuned here on my website if you wanna buy one! 

I also uploaded some pics from the photoshoot I did a couple of weeks ago. I often look just cute and pretty on my pics, so I wanted to have a sexier look to show another side of me. Just go to "photos" here on my website and you'll find them.

I try to find inspiration to write more songs, it is really hard sometimes and I think I am in that kind of period right now. It is just so many other things I have to focus on. I have a lot of songs I have to learn, answer e-mails, editing photos and so on. My plan is to dedicate this friday to songwriting, take a glas of wine, light some candles, maybe take a bath while listen to great music and just don't think about all the other stuff that's in my head right now. Sounds like a great plan right? 

 

(Scrolla ner om du vill läsa på svenska)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

 

Hej på er! Jag dricker kaffe i min favoritmugg och lyssnar på jazz, alltså ett perfekt tillfälle att skriva ett inlägg här. Jag har gjort t-shirts för min EP och jag är verkligen nöjd med resultatet. Håll er uppdaterade här om ni vill köpa en! 

Jag har också laddat upp några bilder från photoshooten jag gjorde för några veckor sedan. Jag ser oftast mest söt och gullig ut på mina bilder, så jag ville fixa en lite sexigare look för att visa en annan sida av mig. Gå till "photos" här på hemsidan om du vill kika! 

Jag försöker hitta inspiration till att skriva fler låtar. Det är verkligen svårt ibland och jag tror att jag är i en sådan period just nu. Det är så många andra grejer som snor fokus. Jag har ganska många låtar jag måste lära mig, svara på mail, redigera foton osv. Min plan är att dedikera fredagen till låtskriveri. Ta ett glas vin, tända några ljus, kanske ta ett bad och lyssna på bra musik och bara inte tänka på alla andra saker som är i mitt huvud just nu. Låter väl som en bra plan?

 

 

 

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN