December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Snow and spring birds

February 24, 2017

Hi everybody! I have been a bit busy with studying and writing some new songs. I learn a lot by studying Music Industry at DMG, now we just started to learn about creative marketing. It really makes your brain work! Love it. 

So how about the new songs? Well, you have to wait a bit! Still got some work to do before it is finished.

What's up right now? I am working on some merchandise. I want to do sweatshirts and t-shirts, not just in black and white. I have a nice red color that I'm about to choose I think! I asked you on my facebook page about which color to pick for the font, and you all agreed on white. Thank you all for the help! It's gonna take a while though, I'm not finished yet, but stay tuned!! I also want to do some posters, working on that at the moment. I'm so excited! 

 

Oh, I almost forgot. I'm gonna play at Pet Sound Bar in Stockholm 28th March together with Johan Danving and Joel Strömgren. Manuel Fervenza is gonna play some songs too! We hope to see you there. LOVE. 

 

 

(För att läsa på svenska, skrolla ner)  

 

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej Alla! Jag har varit lite upptagen med plugg och låtskriveri det senaste. Jag har lärt mig väldigt mycket genom Music Industry på DMG hittils. Vi har precis börjat med kreativ marknadsföring. Det får verkligen hjärnan att jobba! Jag älskar det.

 

Så hur går det med de nya låtarna? Ni får allt vänta lite till! Det är lite jobb kvar innan dom är i mål. 

 

Vad händer just nu? Jag håller på att jobba fram lite merchandise. Jag vill göra sweatshirts och t-shirts, men inte bara i svart och vitt, det känns lite tråkigt. Jag har hittat en snygg röd färg som det lutar åt! Jag frågade ju er på facebook vilken fontfärg jag skall ta och ni var alla väldigt överens om vit. Tack för hjälpen med det! Det kommer ta ett litet tag dock, jag är inte helt klar med designen än, men håll utkik! Jag vill också göra några posters, jobbar på det också för tillfället. Jag är väldigt spänd! 

 

Just det, det glömde jag nästan. Jag kommer och spelar på Pet Sound Bar i Stockholm den 28e mars tillsammans med Johan Danving och Joel Strömgren. Manuel Fervenza kommer också spela några låtar! Vi hoppas att vi ses där! 

KÄRLEK.

 

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN