December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Stockholm In Our Hearts

April 12, 2017

Hi people! 

 

Last week me and Johan were in Stockholm. We met our friends, were at concerts, walked a lot and we also had a gig. Together with our talented friend Joel Strömgren we played at Pet Sounds Bar at Södermalm. Manuel Fervenza also joined and he played a couple of his own songs and they are amazing!  Check him out: http://manuelfervenza.com/​ 

 

I think you all heard and read all about the terrible attack in Stockholm a couple of days ago. I texted all my friends to check out if they were ok and thank god they were. I feel so sad for the hate that some people carry inside that they think they have the right to take someones life. I feel so sad for the families that lost their loved ones. I just want to cry, and no matter how hard I try, I can not understand why someone would do something so horrible. There is NO words for how awful this is. 
BUT
"darkness cannot drive out darkness, only light can do that. Hate cannot drive out hate, only love can do that."  

 

I also want to tell you about a gig we had at Smögen two weeks ago. We played a Swedish song called "Var är du min vän" (in English: "were are you my friend") and when we started to play I saw a couple that just starred at us and the women started to cry, and she couldn't stop crying. I was wondering what kind of connection they had to this song that brought this kinds of emotions so quickly. When we finished the song the husband came to us and thanked us for the beautiful song and told us that their daughter passed away just a couple of weeks ago and that they played this song on the funeral. My heart broke. I started to cry and I couldn't stop it. I was so surprised of my own reaction, I mean it was during our gig, in front of all these people but I just couldn't help myself. I often worry about things, and most of the time it is just small things. When something like this hits you in the face, you realise that you need to put your energy on what really matters. 

 

This post got a bit dark but I just want to remind you how fragile life is. Don't take it for granted. ALWAYS choose love and light, cause love and light always wins at the end. 

 

(För svenska, scrolla ner)

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hej på er! 


Förra veckan var jag och Johan i Stockholm. Vi träffade vänner, var på konsert, gick en massa och hade även en spelning. Tillsammans med vår väldigt talangfulla vän Joel Strömgren spelade vi på Pet Sounds Bar på Södermalm. Manuel Fervenza var även med och spelade några av sina grymma låtar. Kolla in honom: http://manuelfervenza.com/​ 

 

Jag tror att ni alla har hört och läst om den hemska attacken som var i Stockholm för några dagar sedan. Jag smsade alla mina vänner som jag vet är bosatta i Stockholm för att kolla att dom var okej och tack gode gud för att dom klarat sig. Jag känner mig så otroligt ledsen över allt hat som finns inom vissa människor. Så mycket hat att vissa tycker sig ha rätt att ta någon annan människas liv. Jag är så ledsen för de familjer som förlorat en familjemedlem. Jag vill bara gråta. Hur mycket jag än försöker så kan jag bara inte förstå hur någon kan vara kapabel att göra något såhär fruktansvärt. Det finns verkligen INGA ord för hur hemskt en sådan här handling är. 
MEN

"Mörker kan inte driva bort mörker, bara ljus kan göra det. Hat kan inte driva bort hat, bara kärlek kan göra det."

 

Jag vill också berätta om något som hände under en spelning på Smögen för några veckor sedan. Ungefär 40 min in första set skulle vi spela en av mina favoritlåtar, Var Är Du Min Vän. Redan i första versen uppmärksammade jag ett par vars blickar var klistrade på oss, kvinnan satt med papper och torkade tårarna som inte slutade strömma ner för hennes kinder. Direkt satte tankarna i gång, vad har dom som är så starkt kopplat till denna låt? När låten var slut kom mannen i paret fram och tackade för den så fint framförda låten och förklarade att deras dotter gått bort för 1,5 månad sedan och denna låt spelades på begravningen. Han sa att dom tänkt extra mycket på henne under kvällen och när vi började spela den låten så kändes det som att hon var där, med dom, att hon kände deras saknad. Mitt hjärta brast och tårar började okontrollerat rinna ner för mina kinder. Jag har aldrig tidigare varit med om en sådan plötslig känslostorm och var inte alls beredd på min egen reaktion, dessutom mitt i giget framför alla människor. Saker som jag kände oro och stress över i bilen påväg till giget var inte alls lika påtagliga påväg tillbaks efter giget, det sattes i perspektiv på något sätt. Vad är viktigt på riktigt? 

 

Det här inlägget blev lite mörkt, men jag vill verkligen påminna om hur skört livet kan vara. Ta det inte för givet. Välj ALLTID kärlek och ljus, för kärlek och ljus kommer alltid att vinna i slutändan. 

 

 

 

 

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN