December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Rooftop Session!

May 23, 2017

Hi lovebirds! 

The spring has arrived and people are coming out of their houses, smiling and with more energy. You just got to love the spring! 
I have so many songs to learn that I think my brain is going to explode. Ok, maybe a bit dramatic.. I know it will be fine, but right now, it is chaos in my head. I have a lot of gigs this summer, and I want the songs to be perfect. 

Two days ago me and my band were in Malmo for a Rooftop Session. The sun was shining and we recorded on a big terrace. I definitely could do that every week. I just LOVE live sesssions, and rooftop sessions are even better (if that's possible). I have a thing for heights, it feels like I can breathe properly and that my mind gets clearer. Height-fetich, does that exist? If so, I think I have it...

 

Anyway,  the song we recorded is one of my newest and it is called "This Is Me (La Tatata De)" I wrote it out of frustration (like I always do). I'm so tired of defending myself for choosing music as my profession. If you've "made it" everybody think it's awesome. But if you're not there yet,  if you're still fighting your ass off for it, you're just another dreamer that should get a "real" job. Of course I sometimes get affected when people try to talk me down, but at the end of the day, I actually don't give a shit. The song is written for me, myself and I. And of course everybody else that dares to follow their hearts and dreams. GO FOR IT, cause no one else will do it for you, that's for sure.  

Big thank's to the Rooftop crew who were very sweet!

 

Stay tuned for the final result! 

Looove/ Johanna 
 

(För svenska, scrolla ner) 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej lovebirds! 

Våren har kommit och människor kommer ut från sina hus, glada och med mer energi. Man måste ju bara älska våren! 
Jag har så jävla många låtar att lära mig så jag tror att mina hjärna snart kommer att explodera. Okej, kanske lite dramatiskt... Jag vet att det kommer gå bra, men just nu är det kaos i mitt huvud. Jag har många gig i sommar och jag vill att låtarna skall bli perfekta. 

 

För två dagar sedan var jag och bandet i Malmö för en Rooftop Session. Solen sken och vi var på en stor takterrass för att spela in. Jag skulle verkligen kunna göra detta varje vecka. Jag ÄLSKAR live sessions, och rooftop sessions är om möjligt ännu bättre. Jag har en grej för höjder, det känns som att jag kan andas ordentligt och jag kan tänka klarare. Höjd-fetich, finns det? Isåfall har jag nog det.. 


Hur som helst, låten vi spelade in är en av mina nyaste och heter "This Is Me (La Tatata De)". Jag skrev den ur en frustration (som jag alltid gör). Jag är så trött på att ständigt behöva försvara mitt val av yrke. Om du utåt sett "lyckats" så tycker alla att det är skitcoolt och nice, men om du inte är där än, om du fortfarande kämpar röven av dig för att nå fram så är du bara ännu en drömmare som bör skaffa sig ett "riktigt" jobb. Självklart blir jag ibland påverkad av människor som försöker snacka ner mig, men i slutändan bryr jag mig inte ett skit. Låten är skriven till mig själv i pepp-syfte och självklart även till alla andra som väljer att våga satsa på sin dröm och följa sitt hjärta. GO FOR IT, för ingen annan kommer göra det åt dig, det är iallafall en sak som är säker. 
STORT tack till Rooftop crewet som var väldigt trevliga!  


Håll er uppdaterade för det slutgiltiga resultatet!

Kärleeek/ Johanna  

  

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN