December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Vacay

May 28, 2017

Oh my, I want to go back to Spain. A couple of weeks ago me and J were in Spain and it was truly awesome. I think we both needed a break from everything for awhile, rest our brains a bit. Recharge and come back with new energy!

Isn't it weird how people working their ass off the whole year for just a couple of weeks vacation, and then it all starts all over again. I really like the idea of working hard for something, but don't you wanna enjoy the ride? Enjoy the way towards your goal? At least biggest part of the time? I don't want to go through life and just waiting for better days to come. Work hard, be patience and enjoy the ride (maybe not always my best quality to be patience, but I try) and you will finally get good results. 

 

Love love love/ Johanna

(För svenska, scrolla ner)

 

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Oh my, jag vill åka tillbaks till Spanien. För några veckor sedan var jag och J i Spanien och det var verkligen underbart. Jag tror att vi både behövde ett litet break från allting ett tag, låta våra hjärnor få vila lite och ladda om och komma tillbaks med ny energi! 
Är det inte konstigt egentligen hur människor jobbar ihjäl sig ett helt år för bara några veckors semester, och sedan börjar allt om igen. Jag tycker verkligen att man skall jobba hårt för det man vill ha, men vill man inte njuta under tiden också? Njuta av resan mot sina mål? Åtminstone största delen av tiden? Jag vill inte gå igenom livet och bara vänta på att bättre dagar skall komma. Jobba hårt, ha tålamod och njut av resan (just tålamod är kanske inte min starkaste egenskap, men jag försöker) så kommer du tillslut få bra resultat.

Massa kärleek/Johanna

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square