December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Berlin and Fête de La Musique

June 2, 2017

Hello sunshinies!

 

Me, Johan and Oskar are coming to Berlin 18 - 22th of June! We are going to play during Fête de La Musique and at DODO's. We also planning to play in Mauerpark so if you're in Berlin at that time, come listen to us, come have a chit chat, take a coffee or even better, take a glass of wine with us! I'm very excited for Berlin, really wanted to go there for a long time. Feel free to hit me with your best tips! 

Recently we hosted a couchsurfer from Berlin (what a coincidence right??) and he was really nice, funny and kind. Why don't we open up our homes more? It is so much nicer to interact with other people than just be so damn shy and distancing. 

Well, hope to see you in Berlin! 
Love and peace/ Johanna 

(För svenska, scrolla ner)

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hallå sunshinies! 

Jag, Johan och Oskar kommer till Berlin 18 - 22 juni! Vi skall spela under Fete de La Musique och på DODO's. Vi planerar också att spela i Mauerpark, så är du i Berlin under dessa dagar, kom förbi och lyssna på oss, snacka lite, ta en kaffe, eller ännu bättre, ta ett glas vin med oss! Jag är verkligen supertaggad på Berlin, jag har länge velat åka dit. Hit me, med era bästa Berlin-tips!

Vi hostade nyligen en couchsurfer från Berlin (vilket sammanträffande va??) och han var verkligen supertrevlig, rolig och snäll. Varför öppnar vi inte upp våra hem mer? Det är så mycket mer nice att interagera med andra människor än att vara så jävla blyga och distanserade. 

Sååå, hoppas vi ses i Berlin!
Kärleek/Johanna 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN