December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

Victoriateatern

November 9, 2017

Godkväll!
För några månader sedan blev jag tillfrågad om att medverka på en konsert på Victoriateatern i Malmö. Det var tre stycken grymma låtskrivare och artister som startat arrangörsföreningen Femmuze. Deras vision är att pusha för en mer jämställd bransch. Så jävla bra initiativ, självklart tackade jag ja! 

Den 18 oktober var jag och bandet med på denna konserten och det var verkligen en bra kväll. Superbra arrangerat av Femmuze, stort tack för att vi fick medverka. 

Jag brukar inte bli så nervös nu för tiden, men denna gången var jag faktiskt det. Jag hade bestämt mig för att spela en helt nyskriven låt som jag dessutom skulle spela helt själv, endast jag och ett piano. Det är något jag vanligtvis brukar undvika då jag inte känner mig helt bekväm i mitt pianospel. Jag vill helst kunna allting till 1000 procent innan jag tar mig för saker. Så otroligt dumt egentligen då jag samtidigt är en person som pushar för att man skall gå utanför sin comfort zone eftersom jag tror att detta är enda sättet att utvecklas på. Dubbelmoral tjena tjena.
Hursom så gjorde jag det iallafall och det är jag verkligen glad för. Jag tror den träffade där den skulle, att jag fick fram känslan. Jag håller just nu på att göra en video till låten (som har titeln Hon Är Allt) som kommer släppas hyfsat snart, så håll utkik! 

 

Kärlek/ Johanna
 

(For English, scroll down)
 

 Foto: Senad Honic

 Foto: Senad Honic

 Foto: Senad Honic

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Good evening!
For a couple of months ago I was asked to be a part of a concert at Victoriatheater in Malmö. Three very talented singer and songwriters was arranging a concert to promote female singer and songwriters. Freakin' great initiative, of course I said yes! So 18th of October me and the band were a part of this concert and it sure was a great evening. Sabina, Sonja and Jenny really did a great job arranging this, big thanks for letting me be a part of it. 

I usually not getting so nervous this days, but this time I really was. I had decided to play a new song by myself, only me and a piano. I usually avoid these situations cause I don't feel so comfortable with the piano. I want to be 1000 percent sure before doing something. That is just so stupid, cause at the same time I really think that you should go outside your comfort zone to develop yourself. dubble standard, yes! 
Anyway, it went well and I am happy I did it. I think the feeling of the song came trough, it is quit a sad song. I am doing a video to the song at the moment, so keep your eyes open! 


Love/ Johanna 

  

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN