December 8, 2017

November 9, 2017

August 31, 2017

August 26, 2017

August 18, 2017

May 28, 2017

Please reload

Latest posts

Photoshoot

October 25, 2016

1/8
Please reload

Chosen posts

If I Dare

December 8, 2017

Hej!

Jag är ju helt besatt av Sara Bareilles. Hon är så fruktansvärt bra på typ alla plan. Fullständigt komplett artist i mina ögon. Hon har nyligen släppt en ny låt som heter "If I Dare". Den är med i soundtracket till en film som heter Battle Of The Sexes. Filmen handlar om en kvinnlig tennisspelare från typ 70-talet som går in och sopar mattan och uppmärksammar kvinnor inom idrotten. Så låten handlar om att våga satsa trots dåliga odds, i hennes fall att hon var kvinna i en mansdominerad idrott.

Jag älskar texten så mycket. If I dare to want this, If I dare it to be true... 
Jag tror verkligen att det är så, om man vågar tro på sig själv så kan man lyckas. Det är iallafall en väldigt stor del till framgång, sen är det såklart andra omständigheter som avgör också, men att tro på sig själv tror jag ändå är största delen i det hela. Hur som helst så spelade vi in en live session med denna låten för några veckor sedan. Johannes Rückert Becker, en väldigt duktig sångare och musiker ifrån Malmö älskar Sara Bareilles lika mycket som jag, och när han sa "vi borde spela in någon gång" så dröjde det inte lång stund innan vi faktiskt gjorde det. Vi drog ihop ett gäng grymma musiker och fick spela in på cafét In The Pink i Malmö. Resultatet blev skitbra! 

(for english, scroll down)

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi!

I'm obsessed with Sara Bareilles. She is so freakin' good, she has everything that an artist should have in my opinion. She recently release the song If I Dare which are in the sound track of the film Battle Of The Sexes. The film is about a female tennis player in the 70th who kicked ass and was drawing the attention to females in sports. And the song is about to dare believe in yourself even if the odds are low, in her case that she was a female in a mans world. 

I love the lyrics so much. If I dare to want this, If I dare it to be true... 
I really think that if you dare to believe in yourself you can succeed with everything. It is a big part to success. Anyway, we did a live session with this song a couple of weeks ago. Johannes Rückert Becker, a great singer and musician in Malmö loves Sara Bareilles as much as I do and when he said "we should record a Sara Bareilles song" it didnt took long before we did. We gathered some great musicians and recorded in the café In The Pink in Malmö. The result turned out great! 

 

Please reload

Follow

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search for tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 created by Johanna Jingnert SWEDEN